972 462 807

NO DUBTI A TRUCAR-NOS

Newsletter

SUBSCRIGUI'S AL BUTLLETÍ INFORMATIU

NOM
E-MAIL

Si és una agència publicitària, agència web, editorial, impremta, dissenyador freelance,...
No dubti en oferir Flook als seus clients.

Flook és una eina destinada a qualsevol sector, que complementarà perfectament els seus serveis. Sabem que Flook, el catàleg digital, no pot substituir un material imprès, una web,... però sí és un valor afegit que potenciarà la seva feina.

Tenim unes tarifes especials per a professionals. Flook és econòmic i senzill d'implementar, notarà els seus beneficis ràpidament.

Nosaltres ens encarreguem de la part tècnica i del desenvolupament de noves funcionalitats. Només ha d'enviar-nos els documents PDF i nosaltres fem la resta.

No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres, analitzarem el seu cas i li presentarem la proposta de col·laboració més adequada, sense compromís.

Contacti amb nosaltres

NOM
EMPRESA
E-MAIL
TELÈFON
DIRECCIÓ
POBLACIÓ
C.P.
PAÍS
OBSERVACIONS

Acceptació de la Llei de Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem de que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de 6TEMS COMUNICACIÓ INTERACTIVA S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació i elaborar els pressupostos que pugui sol·licitar-nos. Per exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Polígon industrial, c. Cerdanya 1 de Cassà de la Selva CP 17244 Girona, Ref. Protecció de dades.
ALTRES APLICACIONS: