Legal

El domini: http://www.flook.es és propietat de l'empresa 6TEMS COMUNICACIÓ INTERACTIVA S.L., amb el NIF B17738956. El domicili fiscal de l'empresa és Polígon industrial, c. Cerdanya 1 de Cassŕ de la Selva CP 17244 Girona. També pot posar-se en contacte amb nosaltres en el 972 462 807 972 463 971 o l'e-mail: info@6tems.com


Propietat intel·lectual i industrial:

La totalitat del contingut d'aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l'usuari d'aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de 6TEMS COMUNICACIÓ INTERACTIVA S.L.


Responsabilitat en els enllaços:

6TEMS COMUNICACIÓ INTERACTIVA S.L. inclou en el seu lloc web tot un seguit d'enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d'aquests. 6TEMS COMUNICACIÓ INTERACTIVA S.L. no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.


Protecció de dades:

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem de que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de 6TEMS COMUNICACIÓ INTERACTIVA S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació i elaborar els pressupostos que pugui sol·licitar-nos. Per exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Polígon industrial, c. Cerdanya 1 de Cassŕ de la Selva CP 17244 Girona, Ref. Protecció de dades.